Nota Legal

Els continguts de la pàgina web de Sayós Cal Marçal,sl, han estat elaborats amb la finalitat de donar informació sobre la companyia i als seus usuaris. Per aquest motiu, la informació relativa als seus productes per al seva comercialització, així com la informació de les àrees de negoci, financera, dirigida a accionistes o de qualsevol altre tipus tindrà caràcter general i orientatiu i estarà subjecta a possibles canvis.

Sayós Cal Marçal,sl. adverteix que la informació que hi ha en aquesta pàgina web pot ser incompleta, pot tenir errors o pot estar desfassada, per aquesta raó no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat i precisió de les dades, dins els límits establerts per la llei. Per tant, abans de prendre alguna acció derivada del seu contingut, s'haurà de verificar la informació obtinguda en aquesta pàgina a través de les oficines de la companyia (Carretera de Berga, 10, 08692 - Cal Marçal - Puig-reig (Barcelona) i els registres públics corresponents.

Sayós Cal Marçal,sl. rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquesta pàgina web i per tant, no elaborada per Sayós Cal Marçal,sl. o no publicada en nom seu. De manera especial, rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda a les pàgines web de terceres persones connectades por enllaços (links) amb la pàgina web de Sayós Cal Marçal,sl.

La reproducció, la còpia, l'ús, la distribució, la comercialització, la comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació que hi ha en aquesta pàgina web i que s'utilizi sense l'autorització de Sayós Cal Marçal,sl. és una infracció que castiga la legislació vigent.

Sayós Cal Marçal,sl. no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d'utilitzar ordenadors infectats amb virus informàtics o de las conseqüències que es puguin derivar del mal funcionament del navegador o per l'ús de versions no actualitzades d'aquest.

En cas de controvèrsia que es pugui derivar de l'aplicació dels serveis o la interpretació o aplicació de les condicions generals, sotmeses a la jurisdicció i lesgilació espanyola, Sayós Cal Marçal,sl i l'usuari es sotmeten, amb renúncia expressa, als jutjats i tribunals de Barcelona capital (Espanya).

Sayós Cal Marçal ,sl.
TLF.: 93 838 05 75
FAX: 93 838 03 86
Carretera de Berga, 10
08902 Cal Marçal - Puig-reig
Comarca del Berguedà
(Barcelona)